Perhokalastusta merellä ja sisävesillä

Tervetuloa Ruotsin Länsirannalle, muutaman kymmenen kilometrin päähän Göteborgista pohjoiseen. Kalastamme rannan tuntumassa veneestä tai kalhluuhousut jalassa seisten rantavedessä.

Kauniit järvet muutaman kilometrin päässä sisämaassa, antavat mahdollisuuden kalastaa rauhassa ja usein aivan omissa oloissa nauttien hiljaisuudesta ja luonnosta. Täällä tarjoutuu mahdollisuus seurata kaloja kun ne saalistavat korentoja ja hyönteisiä veden pinnalta. Jännitys on huippussaan kun saa laskea perhon peilityyneen veteen tuikkivien taimenten sekaan, jotka odottamatta iskevät perhoosi.

Perhokalastus on jalo, suurenmoinen ja rentouttava kalastusmuoto. Lähempää kosketusta kalaan ja luontoon tuskin saa. Kalastus tapahtuu veneestä, kelluntarenkailta tai kahlaten  kahluuhousuja käyttäen.

Perhokalastuksen sesonkiaika on huhtikuusta syyskuuhun. Merellä kalastetaan meritaimenta ja  nokkahaukea. Hyvin hoidetuissa järvissä on vahva kanta taimenta, nieriää ja rautua.

Opi enemmän perhokalastuksesta, kokeile kelluntarengaskalastusta, kalasta kiiltäväkylkisiä meritaimenia keväällä tai hyvinsyöneitä taimenia kesailtaisin ja –öisin.

Tervetuloa Länsirannikon urheilukalastuksen pariin ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä.

Terveisin kalaoppaanne Mathias Ström

 

Ota yhteys!
Puh laivaan +46 (0)705-856362
Puh toimisto +46 (0)303-56151
e-mail info@sportfiske.org (käyttäkää e-mailia jos puhutte pelkästään suomea)
Osoite: Hermans Lycka 12, 442 97 Kode

Etusivulle