Vetouistelua ja heittokalastusta Ruotsin länsirannikolla

Tervetuloa Ruotsin Länsirannikolle, muutaman kymmenen kilometrin matkan päähän Göteborgista pohjoiseen.Lähde mukaan heittokalastuksen ja vetouistelun pariin meritaimenen, makrillin ja nokkahauen kalastukseen joka on ns. kevyt kalastusmuoto, siihen tarkoitukseen varatuilla välineillä.

Kalastus tapahtuu veneestä länsirannikon parhaiden kalaoppaiden seurassa. Rannan läheisyydessä tapahtuva kalastus tapahtuu upeissa vuonoissa rikkaassa elinympäristössä, silloin tällöin jopa harmaahylkeiden seurassa.

Meritaimenta kalastetaan alkaen 1 huhtikuuta, jatkuen kesäkuun puolelle. Kalastus tapahtuu heitto- uistelu- ja perhokalastuksen muodossa matalassa vedessä kevyillä välineillä.

Nokkahauen kalastus alkaen toukokuusta jatkuen kesäkuulle. Myöskin sitä kalastetaan kevyillä heitto-, uistelu- ja perhovälineillä

Makrillin kalastus käy heittovälineillä ja uistelemalla kevyellä avokelalla. Makrilli tarjoaa hyvää vastusta ja mukavia väsytyksiä, Makrillin kalastus alkaa kesäkuun loppupoliskolla ja jatkuu koko elokuun.

Kalastaa voi joko puolipäivää tai koko päivän. Kalastettaessa koko päivän, teemme rantautumisen johonkin kauniiseen saareen syömisen ja juomisen merkeissä.

Sydämellisesti tervetuloa länsirannikolle nautinnolisen urheilukalastuksen pariin.

Toivoo kalastusoppaanne Mathias Ström

Ota yhteys!
Puh laivaan +46 (0)705-856362
Puh toimisto +46 (0)303-56151
e-mail info@sportfiske.org (käyttäkää e-mailia jos puhutte pelkästään suomea)
Osoite: Hermans Lycka 12, 442 97 Kode

Etusivulle