Trolling i Vänern & Vättern

Välkommen till Västkustens Sportfiske och en fiskeupplevelse utöver det vanliga.
I Vänern och Vättern som ligger ca 1-1,5 timmars bilfärd norrut från Göteborg fiskar vi efter stor lax, öring och röding.

Vi utgår oftast från Mellerud, Dalbergså, Tösse, Åmål eller från Spikens fiskeläger på Kållandsö när vi fiskar i Vänern. I Vättern utgår vi från Karlsborg, Granvik, Hjo, gränna, Hästholmen etc, beroende på var fisket varit som bäst sista tiden och hur vädret kommer att vara kommande dagar. Allt för att ni skall få ut mesta möjliga av er upplevelse.

Trollingfiske som är den form av fiske vi utövar här är en avancerad form av fiske som trots det är enkelt för alla att utöva med hjälp av våra duktiga guider. Vi använder 10 spön och beten som samtidigt släpas efter båten med hjälp av djupriggar och planerboards. Allt för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att landa din drömlax.

Vi lämnar oftast hamnen tidig morgon och kommer åter till bryggan framåt eftermiddagen eller när mörkret sänker sig.

Bästa period för lax o öring är oktober till och med maj och vanliga fångster är 1 till 5 laxar per dag med vikter på upp till ca 8 kilo och då och då landar vi fina laxar på tio kilo och däröver. Rödingen går mycket bra att fiska under sommarens härliga högtryck o att få vistas på vattnets vidder en fin sommardag är bara det en upplevelse i sig.

Välkommna med er förfrågan!
Kontakta oss!
Tel.Boat: +46 (0)705-85 63 62
e-mail: info@sportfiske.org

Kontakta oss!
Tel.Boat: +46 (0)705-85 63 62
Tel.Office +46 (0)303-561 51
e-mail: info@sportfiske.org
Address:Hermans Lycka 12 442 97 Kode
TILL STARTSIDAN