TEAM VÄSTKUST

Hans Bäckström

Mathias "Skipper´n" Ström

Välkommna till tävlingsteamet "Team Västkust"

Team Västkust består i huvudsak utav Hans Bäckström och Mathias Ström som också är skeppare med fartygsbefäl klass VII och maskinbefäl klass VII.

Du och dina vänner har alltid möjligheten att få följa med Team Västkust och delta i de olika tävlingar som vi deltar i. Vanligtvis körs två till tre stycken tävlingar per år och det brukar vara tredagars tävlingar.

Givetvis står ni i centrum och tillsammans med oss kämpar vi för att vinna totalsegern i varje tävling. Ni kommer att få uppleva en fantastiskt rolig form av fiske och mycket adrenalin pumpas runt i startögonblicket när upp till så många som 170 båtar samtidigt drar iväg mot dagens fiskeplatser.

Mathias Ström jobbar idag som proffisionell sportfiskeguide och har Vänern, Vättern och Simrishamn samt Västkusten i Bohuslän som sin arbetsplats. Mathias är uppväxt på Väskusten och sedan barnsben har fiske efter havsöring, torsk, sej, makrill mm varit en del av vardagen. Vid tonåren kom även laxfisket in som ett stort intresse och har sedan dess bara blivit större och större. Efter mer än tjugo års erfarenhet av sportfiske i såväl sött som salt vatten har en unik kunskap utvecklats och hobbyfiskaren gick så småningom vidare till att bli proffsfiskare och det är något som inte ångras idag.
Sedan 1998 jobbar Mathias som sportfiske guide och driver framgångsrikt "Västkustens sportfiske & guidning" där många gäster årligen fångar och landar sina drömfiskar.

Hans Bäckström härstammar från Värmland men är numera boende på Västkusten. Hans är idag en komplett sportfiskare med erfarenhet och kunskap från Värmlands mörka sjöar och storväxta gäddor till Västkustens havsöringar som han i alla tänkbara väder lyckas lura till hugg.
Idag deltar Hans i Team Västkust och ser till att hela teamet arbetar hårt och inte ligger på latsidan vilket resulterar i att Team Västkust oftast ligger bland top 10.

Är du intresserad av att vara med och tävla med Team Västkust?
Välkommen med din förfrågan.

Mvh/ Fiskeguide Mathias Ström
Tel.0705-85 63 62

TILL STARTSIDAN